Blog
7. září 2021 EEA s.r.o.

Aplikace Page Tree Visualization

S aplikací Page Tree Visualization od EEA získáte jednoduchý a jasný přehled na jednom místě.

 

Cítili jste se někdy ztraceni ve složité hierarchii procesů? Máte problém rychle a bez komplikací najít správný proces nebo návod? Page Tree Visualization nabízí řešení. Vytvářejte snadno struktury map procesů ze stromu stránek Confluence a získejte přehlednou vizualizaci jejich hierarchie. Pomocí Page Tree získáte jednoduchý a jasný přehled na jednom místě, aniž byste museli procházet celý strom podstránek a hledat konkrétní část procesu. Už nemusíte kreslit mapy procesů a aktualizovat je, protože tato aplikace to všechno udělá za vás.

 

Vyzkoušejte aplikaci na Atlassian Marketplace

Jak to funguje?
Každou část procesu popíšete jako samostatnou stránku Confluence a seřadíte je tak, jak by měly následovat v toku procesu. Pak stačí přidat aplikaci Page Tree na hlavní stránku a ona udělá zbytek za vás – automaticky vytvoří interaktivní mapu, na které můžete kliknutím přejít přímo na hledanou stránku. Struktura mapy se automaticky aktualizuje při vytvoření nové stránky nebo při změně jejího pořadí ve stromu stránek. Z procesů můžete také vyloučit určité stránky a skrýt tak nepotřebné části. Vytváření mapy procesů v Confluence nebylo nikdy jednodušší!

vizualizace stromu stranek Confluence

Nastavte si vlastní barvy!
Nebojte se hrát si s barvami – můžete si přizpůsobit různá pozadí, okraje nebo barvy textu tak, aby odpovídaly vašemu logu nebo stylu. Můžete také přidat štítky, které obsahují další potřebné informace. Neváhejte a vyzkoušejte to!

Vizualizace stromu stranek Confluence

Integrace s aplikací Communardo Metadata
Communardo Metadata je řešení, které umožňuje používat metadata ze stránek Confluence a díky integraci s Page Tree můžete rozšířit možnosti zobrazení a transformovat metadata stránek do procesů. Stačí k tomu několik kliknutí.

A kdo naši aplikaci již používá?

 

Vyzkoušejte aplikaci na Atlassian Marketplace

Podobné projekty